vineri, 8 iunie 2012

Privilegiul, de Zoey Dean, din 3 iulie cu revista BRAVO!


Privilegiul, Zoey Dean

ISBN: 978-973-102-480-6 
Format: 10,5 x 17,5 cm 
Aparitie: 2012
Pret: 10,99 lei

Ce şanse ai să te descurci în lumea celor bogaţi şi privilegiaţi?
Megan Smith a absolvit Universitatea Yale şi are planuri mari – dar datorii şi mai mari! Când e concediată de la tabloidul la care lucra, i se oferă un plan B: să fie profesoara Fabuloaselor Gemene Baker, cunoscute mai mult pentru uriaşa avere pe care o vor moşteni şi pentru petrecerile scandaloase decât pentru rezultatele la învăţătură.
O slujbă imposibilă? Poate, dar, dacă va reuşi, răsplata va fi pe măsură.
Însă gemenele n-au de gând să lase distracţia deoparte pentru o lecţie de algebră. Şi nici să-şi piardă vremea cu Megan cea ştearsă. Megan descoperă repede că, dacă va reuşi să joace rolul unei adevărate fete bogate, poate le va învăţa ceva. Dar nu şi-ar fi imaginat niciodată ce-ar putea gemenele s-o înveţe pe ea


Zoey Dean este autoarea seriei The A-List, bestseller New York Times, care conţine zece romane. Privilegiul a fost adaptat într-un serial de televiziune pentru reţeaua CW în 2008, fiind în prezent difuzat şi în România. Zoey a crescut în Beverly Hills şi îşi petrece o parte din an în insulele ei preferate din Caraibe, unde lucrează la următoarea carte din seriile The Talent şiThe A-List: Hollywood Royalty.

0 carti deschise:

3 comentarii:

Pufulet spunea...

Abia astept sa apara, ca sa mi-o iau :D, te tuc

Hellen spunea...

Eu acuma o citesc! Te pup si eu!

Anonim spunea...

De unde o pot achizitiona..am fost cam inceata si am pierdut oferta.