marți, 3 iulie 2012

Cevaa de la Rao!:)




1 New York Times Bestseller! Prima carte din extraordinara serie a lui Alyson Noël... De când un teribil accident a curmat vieţile membrilor familiei ei, Ever poate vedea aure, auzi gândurile oamenilor şi afla întreaga poveste a unui om doar printr-o simplă atingere. Încercând cu disperare să îşi înăbuşe abilităţile şi să evite contactul cu oamenii, ea ajunge să fie văzută ca o ciudată la şcoală... dar totul se schimbă în momentul în care îl întâlneşte pe Damen. Damen Auguste este splendid, exotic şi bogat. Este singurul care poate face să amuţească toate sunetele din capul ei, ţesând o magie atât de intensă încât îi citeşte direct în suflet. Pe măsură ce Ever este atrasă din ce în ce mai adânc în lumea lui plină de mistere şi secrete, ea constată că întrebările sunt mai multe decât răspunsurile. Ea nu ştie cine e el cu adevărat... sau ce e el cu adevărat. Singura ei certitudine e faptul că s-a îndrăgostit de el fără speranţă.





Recenzie!
Pfff..prima recenzie! Pai.....sincer am citit cartea cam anul trecut...pe la Craciun. Ever poate vedea aure, auzi ganduri si afla o intrega poveste pintr-o singura atingere. V-a ganditi ca este extraordinar pentru ea, nu-i asa? Ei bine, ea detesta ca e altfel si nu e cu prietenii ei acasa, in Oregon. Acum, ea sta cu matusa ei, o avocata de succes, care ii da lu Ever orice vrea si ii face poftele, desi Ever nu ee genul ala de fata fitoasa. Ea e fericita cu jeansi, hanoracuri si binenteles, iubitul ei iPod ( nu iesea din casa fara el). Viata ei ee asaaa monotona, asta pana cand il intalneste pe Damen....el e bogat, exotic ( italian), si ataaaat de irezistibil! Ea se indragosteste de el....pfff...din prima clipa! Insa, ce nu stie ea, este ca el..cum sa va zic?! Este....nemuritor! Nu genul ala cum v-a ganditi voi!( vampir), este cu adevarat nemuritor. Pe masura ce aventurile lor cresc, Ever isi da seama, ca ea ar fi trebuit sa moara in accidentul de masina, insa cineva a salvat-o si cumva i-a "dat" puterile pe care Ever le uraste. 

Pur si simplu ador seria! Poate pentru ca este prima serie fantasy pe care am citit-o, dar si pentru ca este o poveste fooooooarte frumoasa si stilul autoarei este unic.
Nota: 6/5. Stiu..dar merita!
O puteti cumpara :  AICI sau AICI
Hellen


4 comentarii:

Koky spunea...

Faina recenzie

Hellen spunea...

Multumesc!:*

Alex spunea...

interesanta recenzia , tine-o tot asa :*

Hellen spunea...

Multumesc muult!