miercuri, 29 august 2012

Nu-i asa ca esti gelosa? de Melissa de la Cruz

Prezentarea cartii:

Ele au tot – bani, frumuseţe, popularitate, orice le doreşte inimioara lor, aflată într-o cutiuţă din platină. Iar după manevra neaşteptată şi inteligentă a lui Lauren Page de la petrecerea VIP din toamnă, aceasta a ajuns să fie atât de lipită de Ashley Spencer, Ashley numărul unu, încât ai putea spune că a devenit perechea ei de colanţi preferati.
Însă vestea unui website nou apărut, total misterios, www.AshleyRank.com, se răspândeşte precum gripa în februarie şi, pentru prima oară de când erau la grădiniţă, orice fată poate participa la cursa pentru popularitate.
Lauren Page vede în asta un mod de a pătrunde în cercul lor, Ashley Li şi Ashley Alioto o cale de a urca pe scara socială, iar Ashley Spencer doar o modalitate de a demonstra că nu e loc pentru nimeni altcineva în afară de ea însăşi în vârful clasamentului.
Recenzie:
Asa, intai vreau sa va spun ca am terminat seria demult si mi-a placut enorm! Scuzeeeee ca nu am mai fost activa, insa am avut muuulte chestii importante de rezolvat. Si, v-a promit ca o sa ma revansez! Sa incepem cu inceputul....Lauren, trebuie sa faca ceva sa "reintre" in micul club exclusivist al fetelor numite Ashley. V-a spun, mi sa cam facut mila de ea, la cum se comporta Ashley cu ea, insa stiti cum se zice: "Baba la razbunare sufera!" . Eh, am mai schimbat-o putin si binenteles Lauren nu e baba!!:)). Cand ea gaseste in sfarsit o modalitate de a intra in club si de ai "castiga" inima lui Ashley...ei bine, cititi si ve-ti afla! Ashley Li vrea neaparat sa o detroneze pe Ashley Spencer de pe locul unu  si aproape reuseste, insa v-a spun si pe mine ma surprins muuuult ce sa intamplat! Este o carte draguta, pentru vara si o lectura usoara. 
Nota: 
4/5. O puteti cumpara: Aici. Daca nu o aveti deja!
Cum spuneam, imi pare rau ca nu am mai fost activa! Am o surpriza pentru voi, pe care o voi " arata" mai tarziu.
Cred ca urmaturul clip/ cantec se potriveste  bine cu cartea/seria!!!
Kiss&Hugs,
                      Hellen.

2 comentarii:

Ale Criss spunea...

Momentan, mai trebuie sa citesc ultima carte. O am si de abia astpt sa ma apuc de ea. In legatura cu melodia... chiar ca se potriveste ;) :p

Hellen spunea...

:)