miercuri, 17 octombrie 2012

Hex Hall-Recenzie

Hey, am revenit! Ma gandeam sa fac o recenzie si mai incolo sa fac primul meu concurs...
 Descrierea cartii:
Cu trei ani în urmă, Sophie Mercer și-a descoperit puterile de vrăjitoare, har moștenit de la tatăl ei, pe care mama, o simplă muritoare, l-a îndepărtat imediat după căsătorie. La balul de absolvire a liceului, Sophie atrage asupra ei atenția celor din jur printr-o vrajă care se termină foarte prost și este trimisă la Hex Hall, un fel de școală de corecție pentru așa-zișii copii Prodigium, adică vrăjitoare, zâne, magi, metamorfi, vârcolaci și, în mod excepțional, vampiri.
La sfârșitul primei zile la noua sa școală, Sophie are deja trei dușmani noi, este îndrăgostită lulea de un vrăjitor sexy, descoperă că are o colegă de cameră vampir, iar o fantomă înfricoșătoare o urmărește pretutindeni. Mai mult, curând, Sophie află că cineva îi atacă în mod misterios pe elevii de la Hex.
Pe măsură ce secretele sângeroase se dezvăluie treptat, Sophie trebuie să se pregătească pentru cea mai mare amenințare pe care o are de înfruntat: o societate secretă, L'Occhio di Dio, al cărei scop declarat este exterminarea tuturor făpturilor Prodigium, și în special a ei.
Recenzia cartii:
Sophie face o "mica" greseala la balul de absolvire si puf! Este trimisa la Hecate, fiind un fel de scoala de corectie  pentru copii Prodigium. Inca de cand a sosit, ea este atacata, la propriu!! Insa, este salvata de frumosul si sexy vrajitor, care se dovedeste mult mai mult decat atat. Afla muulte chestii despre ea, nu ataat de bune, cum ar fi ca tatal ei a lasat-o fara puteri pe profa de "sport" care o cam uraste pe Sophie, sau ca...ei bine, nu mai zic nimic! Ea se imprieteneste cu singurul vampir din Hex Hall, care este acuzat( vampirul) de crimele infioratoare care se petrec in scoala. Dupa  toate " aventurile" ei, ea scapa dooar cu o inima franta( Archer nu ee chiar buuun....), afla ca a avut o strabunica sarita de pe fix. Dar, si lucruri bune! Prietena ei cea mai buna se intoarce, absolvita de vina, dar si cu niste puteri uriase dar, pe care nu le vrea. Ce secret cumplit afla Sophie? Si ce are de gand sa faca?? Ei bine, cititi cartea si veti afla!
Nota: 5/5.
O putei cumpara de la Libris, unde gasiti muulte carti, dar mai nou si carti in engleza, muzica, filme, etc

Sper ca v-am facut sa cititi cartea, deoarece este o carte chiar foarte buna si mie una, imi place foarte muult!


2 comentarii:

Ale Criss spunea...

Suna amuzant! :D Super recenzie!!

Oana spunea...

Îmi place mult recenzia.. însă am o sugestie pentru aspectul blogului.. cel puțin pe mine mă deranjează fontul pe care-l folosești în postări, nu e chiar așa lizibil. Succes mai departe!